Ст. ЗУ Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів від 06.12.2018 № 2639-VIII
Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів
Додаток 10. Перевідні коефіцієнти для обчислення енергетичної цінності
Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів
Додаток 10. Перевідні коефіцієнти для обчислення енергетичної цінності
Додаток № 10
до Закону України
від 6 грудня 2018 року № 2639-VIII
Перевідні коефіцієнти для обчислення енергетичної цінності
Показники енергетичної цінності, що зазначається в інформації про харчовий продукт, обчислюються з використанням таких перевідних коефіцієнтів:
Вуглеводи (крім поліолів) |
17 кДж/г - 4 ккал/г |
Поліоли |
10 кДж/г - 2,4 ккал/г |
Білки |
17 кДж/г - 4 ккал/г |
Жири |
37 кДж/г - 9 ккал/г |
Тригліцериди (тріацилгліцерини) |
25 кДж/г - 6 ккал/г |
Спирт (етиловий спирт) |
29 кДж/г - 7 ккал/г |
Органічні кислоти |
13 кДж/г - 3 ккал/г |
Харчові волокна |
8 кДж/г - 2 ккал/г |
Еритритол |
0 кДж/г - 0 ккал/г |
Стаття
1 ...29 30 Прикінцеві та перехідні положення Додаток № 1. Перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість Додаток № 2. Перелік харчових продуктів, інформація про які повинна містити додаткові дані ...Додаток 11. Надання інформації про поживну цінність харчових продуктів